1.6.2017

Metsäkukkia on täällä taas!


Heippa kaikki ja ihanaa kesäkuuta! Metsäkukkia-blogi palaa. Aloitan tyhjältä pöydältä, koska juuri nyt se tuntui ainoalta vaihtoehdolta. Olisin voinut aloittaa uuden blogin, mutta en osaa päästää irti vanhasta nimestä. Jossain vaiheessa blogi tulee myös saamaan oman doimainin.

Jatkossa metsäkukkia. keskittyy seikkailemaan luonnon, kulttuuriperinnön, kulttuurin, historian ja niin poispäin äärellä. Luvassa on siis kuvauksia ja kirjoituksia retkikohteista ja mielenkiintoisista paikoista lähellä ja kenties kauempanakin. Tulen julkaisemaan uudelleen myös joitakin vanhoja postauksiani ja valokuvia. Vanha ydin, hetkiin pysähtyminen, on siis läsnä. Mukana on kuitenkin aiempaa tiukempi punainen lanka.

Blogissani tahdon jakaa sitä fiilistä, joka minut valtaa havainnoidessani maailmaa. Sitä kutkutusta, jonka historiallisissa kohteissa vieraileminen minulle aiheuttaa. Rauhaa, joka valtaa minut metsässä. Inspiraatiota, jonka kulttuurielämykset minulle aiheuttavat. Asioita, jotka ovat olleet sydäntäni lähellä aina. Asioita, jotka ovat olleet kait jonkinlaisena karttana tähänastisilla elämäni poluilla. Sillä niin kauan kuin muistan olen tuntenut samanlaista olotilaa historian ja kulttuuriperinnön äärellä. Ja aivan yhtä kauan ovat jaksaneet luonnonihmeet ja vuodenaikojen seuraaminen minua kiehtoa.

Joten tulethan linjoille! Voit seurata blogiani paitsi klikkaamalla itsesi lukijaksi, mutta myös Facebookissa, Bloglovin'issa ja blogit.fissä Instagramiinkin olet tervetullut seuraamaan sillisalaattimaista kuvavirtaa (arkisia havaintoja, lenkkejä, puutarhaa, kotia, fiiliksiä jne.).

P.S. Syvemmälle kulttuuriperinnön ja historian äärelle uppoudun harvemmin päivittyvässä muistikukka-blogissani. Siellä päivitän muun muassa minua askarruttavia tutkimuksellisia juttuja.

2 kommenttia :

  1. Kuulostaapa hyvältä! Jään mielenkiinnolla odottamaan uusia kirjoituksia. Mukavaa kesäkuuta!

    VastaaPoista